Home Відпочинок Потяг Житомир – Харков не ходитиме до листопада

Потяг Житомир – Харков не ходитиме до листопада

272

У зв’язку з проведенням комплексу ремонтних робіт на ділянках Київ – Коростень та Фастів – Житомир Південно-західної залізниці буде обмежений маршрут пасажирському потягу № 343/344 Харків – Житомир.

Цей потяг із Харкова з 25 липня по 31 жовтня цього року прямуватиме  по маршруту Харків – Київ. Відповідно, у зворотному напрямку потяг Житомир – Харків ходитиме сполученням  Київ – Харків  з 26 липня по 1 листопада. При цьому розклад потягу на відрізку Харків – Київ в обидва напрямки залишиться без змін. 

У зв’язку з вказаними змінами відміняється курсування безпересадочних вагонів Житомир – Москва – Житомир відправленням з Житомира з 26 липня по 1 листопада і відправленням з Москви з 25 липня по 31 жовтня,  які прямують із поїздами № 343/344 Харків – Житомир – Харків і № 56/55 Хмельницький – Москва – Хмельницький. 

Таким чином, до листопада доїхати з Харкова до Житомира та навпаки можна буде тільки з пересадкою в Козятині, Бердичеві або (до середини вересня) Коростені, а також з пересадкою на автобус в Києві.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here