Home Відпочинок Як не залишитись голодним під час подорожі Києвом

Як не залишитись голодним під час подорожі Києвом

832

Головна проблема київського гостя – не натрапити на недобросовісного продавця фаст-фуду із наступним отруєнням та зіпсованими планами. Є дуже простий та надійний вихід – замовлення їжі з ресторанів Pizza House. Кур’єр доставить замовлення до готелю, орендованої квартири, вокзалу, місця вашого відрядження або навчання. Чому це безпечно і що найчастіше замовляють кияни та гості міста?

Картинки по запросу піцца хайс киев ресторани

Свіжість гарантована

Більшість блюд, що доставляються кур’єрською службою Pizza House починають готуватися виключно після отримання онлайн- або телефонного замовлення. Компоненти блюд закуповуються у перевірених постачальників або надійних фермерських господарств та проходять жорстку перевірку якості. Саме тому переважна більшість відгуків щодо смаку та якості асортименту Pizza House мають найвищі оцінки клієнтів. Vega-меню, дитяче меню, класична італійська та японська кухня: доставка в Києві гарантує беззаперечну свіжість та якість блюд.

Похожее изображениеСмачна екзотика

Особливість кухні Pizza House – широкий асортимент блюд японської та азійської кухні, що створені за класичною рецептурою, але адаптовані під смакові звички українців:

– прозора локшина із м’ясом або морепродуктами готується на пательні вок, але містить набагато менше гострого перцю, ніж тайські або камбоджійські стандарти;

– запашні гункани із копченим лососем містять набагато більше начини, ніж передбачено японськими технологіями;

– сети із ролів і суші дозволяють порівняти різні смакові відтінки та смакувати одразу великій компанії друзів.

Вега-меню

Кухарі Pizza House потурбувались про тих, хто не вживає блюд, що містять компоненти тваринного походження. Для вегетаріанців пропонуються смачні салати, місо-суп із грибами шиїтаке та тофу, вега-піца, локшина вок із кунжутом та спеціями.

Похожее изображение

Запашна піца

Класика їжі із доставкою – піца. Тонке тісто, фірмовий соус, багато начинки, якісні інгредієнти – все чудово смакує. Більшість клієнтів обирають діаметр 40см та додатково замовляють сирний бортик та різні сирні додатки. Лідери попиту: «Чотири сири», «Товстий фраер», «Маргарита», «Пепероні», «Гостра із мітболами».

Картинки по запросу піцца хайс киев ресторани

Дитяче меню

Для самих маленьких клієнтів підготовлене особливе меню: курячі бульйони із пельменями, локшина удон із ніжними мітболами, соковите курча із картоплею фрі. Безпечна та по-домашньому смачна їжа.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here