Home Війна Аптечки для воїнів, медикаменти для лікарень, – Палатний розповів про роботу «Української...

Аптечки для воїнів, медикаменти для лікарень, – Палатний розповів про роботу «Української команди»

296

Волонтерський штаб «Українська команда» забезпечує воїнів та медичні заклади необхідними ліками, товарами медичного призначення та засобами гігієни. Про це розповів на своїй сторінці у Facebook керівник штабу Артур Палатний.

«Хмельницька команда та Олександр Буханевич передали медикаменти і гігієну прикордонникам, ракетному підрозділу на Донбасі – аптечки і вогнегасники. Тернопільска команда та Микола Люшняк забезпечили воїнів зі Скалатської ОТГ продуктами, ліками, медициною та засобами гігієни. Київська команда спрямувала у Полтаву вантаж медикаментів для лікарень. Тернопільска команда передала ліки у Микулинецьку обласну фізіотерапевтичну лікарню», – повідомив Палатний.

Також, за його словами, Житомирська команда та Ігор Гундич забезпечили одну із військових частин овочами, консервами, крупами та іншими продуктами харчування. А Київська команда придбала і відправила піхотинцям на передову 100 пар літнього взуття. 

«Українська команда» продовжує підтримувати також переселенців.

«Київська команда відвідала Бородянку, Макарів і Немішаєво. Було роздано понад 3 тони гуманітарної допомоги від Львівської команди та Оксани Юринець. Також обговорено подальшу допомогу людям, чиє житло було зруйновано. Хмельницька команда передала гуманітарну допомогу родинам ВПО у Новоушицькій громаді та у селі Зіньків. Тернопільска команда забезпечила продуктами і гігєною Парафію Покрови Пресвятої Богородиці у місті Заліщики та Бучацьку єпархію УГКЦ у Чорткові, де приймають мешканців сходу країни. Традиційно дякуємо усім нашим українським та закордонним партнерам за підтримку, а волонтерам – за невтомну роботу. І, звісно ж, компанії Окко за логістичну підтримку», – зазначив керівник «Української команди».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here