Home Війна Беруть у заручники дітей, жінок, бабусь та дідусів: на окупованих територіях окупанти...

Беруть у заручники дітей, жінок, бабусь та дідусів: на окупованих територіях окупанти викрадають родичів наших військових

460

Загарбники на окупованих територіях почали масове викрадення родичів військових. Вони не щадять нікого беруть в заручники: дітей, жінок, людей поважного віку.

Про це пише Головне управління розвитку міністерства оборони України:

«Випадки викрадення родичів українських військових на тимчасово окупованих територіях набувають системного характеру. На жаль, бази даних українських громадян потрапляють в руки рашистівпри захоплені адміністративних будівель або ж за допомогою колаборантів-зрадників».

Найбільше викрадень у Херсонській, Запорізькій чи Миколаївській області. Окупанти на днях взяли у заручники дітей українських військових

«На сьогодні більшість подібних випадків фіксується на тимчасово окупованих територіях Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей. При цьому, викрадають як дорослих родичів (в тому числі жінок та людей літнього віку), так і дітей. Зокрема, нещодавно стало відомо, що окупанти взяли в заручники кількох дітей чергового українського військовослужбовця».

Мета цих викрадень – приманити військових прямо до них, аби ці самі здалися.

«Надалі, росіяни можуть зв’язуватися з військовослужбовцями та вимагати прибути на окуповані території в обмін на безпеку рідних.Кожен із цих випадків є свідченням найжахливіших воєнних злочинів, які чинять окупанти на нашій землі. Всі вони будуть належним чином розслідувані. Винні у їхньому вчиненні понесуть справедливе покарання».

Всі ті злочини фіксуються і жоден не буде непомітним. Такі методи війни не людські.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here