Home Війна Цього хлопчика звати Андрій, він вчиться ходити на протезах: Зеленська на конгресі...

Цього хлопчика звати Андрій, він вчиться ходити на протезах: Зеленська на конгресі США згадала дитину з Коростеня

499

Перша леді України виступила у конгресі США. Вона згадала про дітей, яких вбили чи скалічили рашисти. Олена Зеленська розповіла і про Андрійка з Коростеня, якому внаслідок вибуху відірвало дві ніжки. 

«Цього хлопчика звати Андрій, він зараз в Німеччині. Днями 8 липня був його день народження. Йому три роки.

Ви запитаєте, що він робить у Німеччині?

Він там навчається користуватися протезами. Російський літак скинув бомбу на родину, в якому ночувала родина Андрія. Він був з батьками із з сестричкою Анною. У російських своїх новинах, вони цього не покажуть тому покажу це я. І скільки ще таких родин, які можуть бути зруйновані росію? Це такі «голодні ігри» росії, полювання на мирних людей в мирних містах України», – акцентувала дружина президента.

Зеленська розповіла історії українських дітей та попросила у влади США зброї для захисту держави. Вона акцентувала, що зброя потрібна не для нападу на чужу державу, а для захисту своєї.

Нагадаємо, 6 березня в будинок, де ночував хлопчик влучила авіабомба, він перебував у лікарні у тяжкому стані. Потім  хлопчика відправили на лікування у Німеччину і там Андрійко вже вчиться ходить на тимчасових протезах.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here