Home Війна Каска полоненого бурята документи та спорядження: до житомирського музею принесли речі росіян

Каска полоненого бурята документи та спорядження: до житомирського музею принесли речі росіян

198


9 грудня волонтери принесли до Житомирського краєзнавчого музею речі російських військових. Серед них, каска бурята, якого взяли в полон, форма та військове спорядження.

Про це інформує пресслужба музею: 

“У нас чергове надходження. Гарні люди роблять гарні справи! Вони попросили аби їх не висвітлювали. Однак, мовчати про їх роботу – гріх! Вже сьогодні, люди, які закохані в історію Житомира, роблять велику справу для України. Їх спільнота зібрала більше 400 тис. грн на підтримку ТРО. А ті, у свою чергу, передали “сувеніри” для благодійників. Ото бачте каску? Вона з полоненого бурята, який чемно просив передати їх людям, які донатять на ЗСУ“, – йдеться в повідомленні.

У коментарі Першому Житомирському директор музею Роман Насонов розповів, що речі росіян можна буде побачити після війни:

Такі сувеніри принесли до нас благодійники. Наразі речі перебувають на описі у науковців. Житомиряни зможуть побачити нові експонати російсько-української війни після нашої Перемоги“, – розповів Насонов.

Також до музею передали передали військову флягу, де написано прізвище військового і його особистий номер. В середині фляги ще залишилася рідина. Крім того, російські прапори, документи, форму та бронежилети.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here