Home Війна Кличко онлайн на форумі мерів у Женеві розповів про жахіття у Бучі,...

Кличко онлайн на форумі мерів у Женеві розповів про жахіття у Бучі, Ірпені та Гостомелі

511

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у у форумі мерів, що відбувається на платформі Економічного комітету ООН у Женеві. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. У своїй промові він розповів про злочини росіян у передмістях Києва. 

«Сьогодні онлайн узяв участь у форумі мерів, що відбувається на платформі Економічного комітету ООН у Женеві. Наголосив на тому, що Росія сьогодні чинить геноцид проти українців. Бо інакше ті жахіття, що ми побачили в Бучі, Ірпені, Гостомелі та інших передмістях столиці після звільнення їх від окупантів, назвати не можна. Росія, по-звірячому знищуючи Україну і мирних українців, несе загрозу сьогодні для всього цивілізованого світу. І світ повинен це усвідомлювати. Та зробити все, щоб зупинити дикість, варварство і військові злочини РФ. Зупинити не співчуттям і заявами, а реальними і рішучими кроками. Суворими санкціями проти агресора, військовою допомогою Україні», – наголосив Кличко. 

Він закликав партнерів збільшувати обсяг допомоги Україні. 

«Я підкреслив, що сьогодні в підтримці та допомозі нашій державі дуже важлива єдність позиції і дій ЄС та інших країн-партнерів України. Це стосується й  економічної, гуманітарної, допомоги у влаштуванні біженців та переселенців. А також – військової допомоги Україні, озброєнням, щоб наша держава могла себе захищати», – підсумував Кличко.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here