Home Війна Міноборони: окупанти будуть ще більше грабувати та прикриватися мирним населенням

Міноборони: окупанти будуть ще більше грабувати та прикриватися мирним населенням

1670

Російські загарбники виснажені, холодні і голодні. Тому їхнє командування змінило тактику і вони перейшли на «самозабезпечення». Адже не здатні  забезпечити свої підрозділи пальним, харчами, технікою, набоями та провести ротацію.

Про це повідомляє головне управління розвідки Міністерства оборони України:

«Армія окупанта легалізує мародерство. У зв’язку з невдалою спробою провести блискучий наступ, окупанти вимушені змінити тактику.

Через значні логістичні проблеми та розтягнутість комунікацій вони нездатні належним чином. Тепер основне завдання окупантів – закріпитися на наявних позиціях, прикриваючись місцевим населенням. При цьому, підрозділи путінських військ на невизначений час залишаються відрізаними від постачання і до наступних розпоряджень. Тобто, відбирати все необхідне у місцевого населення та грабувати склади, магазини, аптеки».

Тож кадри мародерства, які останніми днями облетіли весь світ, не поодинокі випадки. До того ж, вони супроводжуються численними випадками важких злочинів проти мирного населення: вбивства, катування, зґвалтування. В тому числі – неповнолітніх.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here