Home Війна Повернуся на щиті: війна забрала життя ще одного житомирянина

Повернуся на щиті: війна забрала життя ще одного житомирянина

264

На війні загинув житомирянин – Олександр Морозов. З 2016 року загиблий служив у лавах ЗСУ. Брав участь у важких битвах у складі сил АТО. Після перемоги хлопець мріяв про військову кар’єру у ЗСУ. Однак загинув після повномашбного вторгнення.

Про це інформує мерія:

“Герой повернувся на щиті – Мороз Олександр Олексійович.   Народився у Житомирі. Закінчив 9 класів ЗОШ №6, вступив до Житомирського автодорожного коледжу. З 2016-го — у лавах ЗСУ. Брав участь у відсічі збройної агресії рф у складі сил АТО/ООС. Паралельно прагнув отримувати нові знання: здобув вищу освіту в магістратурі ДУ «Житомирська Політехніка». В 2022 році Олександр вступив до Поліського національного університету. Мріяв після Перемоги про навчання у військовому вищому навчальному закладі та військову кар’єру у ЗСУ“, – йдеться в повідомленні.

Одружився. З дружиною виховували маленьку донечку. Із початком повномасштабної агресії рф, не роздумуючи, повернувся до свого підрозділу та приступив до виконання бойових завдань. Неодноразово був відзначений відомчими нагородами Міністерства оборони України.


Вічна Слава!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here