Home Війна Владика Епіфаній благословив киян на захист свого міста, – Кличко

Владика Епіфаній благословив киян на захист свого міста, – Кличко

1742

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з головою ПЦУ Митрополитом Епіфанієм та отримав від нього символічний подарунок – ікону Архистратига Михаїла – покровителя Києва, чиє зображення є й на гербі столиці. Про це Кличко написав на своїй сторінці у Facebook.  

«Зустрівся з Митрополитом Епіфанієм – предстоятелем Православної церкви України. Владика подарував ікону Святого Архангела Михаїла, який вважається покровителем воїнів, які борються за правду. А також – захисником Києва. Переконаний в тому, що ми зможемо захистити разом з нашим символом, Святим Михаїлом, наше місто від орди, яка зараз пре на Київ», – заявив Кличко.

Він висловив впевненість, що Київ був і залишиться вільним містом, де живуть вільні люди, які люблять свободу і ніколи на коліна не стануть. 

Владика Епіфаній благословив киян на захист свого міста.

«Ми разом і надалі будемо протистояти ворогу і неодмінно перемога буде на нашому боці. Тому нехай Господь благословить сьогодні кожного киянина на захист, дає силу, здоров’я і натхнення далі протистояти тим викликам, які випали на нашу долю», – зазначив він.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here