Home Війна Житомирянин малює на футболках портрети військових з 95-ки

Житомирянин малює на футболках портрети військових з 95-ки

703

Артем Сохацький з Житомира  малює на футболках зображення житомирських військових з 95-ї бригади. Зроблені футболки продає через соціальні мережі, а вторговані кошти відправляє на ЗСУ.

Про це пише Суспільне.

Волонтер каже, що почав виготовляти футболки тиждень тому. Надихнули на це хлопці з 95-ї бригади. Саме їхні зображення прикрасили перші партії футболок. 

“Захотів виготовляти футболки, щоб підтримати наших хлопців із 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Наніс принти з їхнім зображенням. Люди купують ці футболки і так допомагають Збройним силам України. На моїй першій футболці – фотографія хлопців десантно-штурмових військ, справжніх Героїв, які у цей нелегкий для України час знаходяться на передовій. На зворотному боці футболки – військовий разом із полоненими орками“, – говорить Артем Сохацький.

Артем продає футболки через соціальні мережі. Крім того на продаж виставляє амуніцію російських військових. Також хлопець допомагає хлопцям з житомирської бригади, купує для них необхідне обладнання.

Ми дістали ці рації у наших знайомих – вони віддали безплатно.Як ми згодом дізналися, у перші дні війни нашим військовим потрібно було багато речей: бронежилети, розвантажки, плитоноски, рації, тактичні рукавиці – вся військова амуніція. Ми передали 200 комплектів бронепластин, багато тепловізорів, одягу для військових, рукавиць, кросівок. Днями чекаємо вже на п’ятий автомобіль для військових“, – розповів волонтер. 

За словами Артема, упродовж більш як п’яти місяців волонтери  щотижня передавали військовим спорядження та одяг.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here