Home Здоров'я Житомиряни діляться досвідом вакцинації препаратом «CoronaVac»

Житомиряни діляться досвідом вакцинації препаратом «CoronaVac»

1501

Яких тільки теорій не існує про вакцинацію проти коронавірусу: всесвітні змови, зв’язок з інопланетянами та перелік моторошних наслідків від щеплення. Проте, чи дійсно настільки страшна та вакцина, як про неї говорять?

Житомиряни вакцинуватися побоюються, проте цікавість бере верх, тому часто можна натрапити на публікації про процес щеплення та симптомами після отриманої вакцини.

У Фейсбук-групі «ЖИТОМИР-ІНФО» з’явився пост з таким текстом: «Хто вакцинувався Короноваком? Які симптоми?». Публікація набрала 190 коментарів, ми ж обрали ті з них, які будуть корисними для вас і піднімуть вам настрій.

Житомиряни одноголосно зазначають, що від вакцини «CoronaVac» немає неприємних симптомів, на відміну від «Moderna», «AstraZeneca» та «Pfizer», від яких у більшості спостерігалося погіршене самопочуття та біль у місці уколу.

«Никаких. Только рука болела сутки. И все! Уже 2 дозу сделала. Все ок!», – пише Стрельник Людмилочка.

«Перенесла вакцинацію дуже добре. Через 2 тижні після другої дози здала аналіз крові на антитіла після вакцини. Їх виявилось багато. Вакцина працює», – ділиться своїм досвідом Олена Яремчук.

«Никаких симптомов не было, вся семья прививалась и у всех не было никаких симптомов. В месте укола немного болела рука, через день прошло», – зазначає Людмила Жиглова.

«Боліла рука (три дні). У день вакцинації боліла спина у поясниці (розболілася через годину після вакцинації, наступного дня пройшло)», – коментує Катерина Прут.

«Перша доза: слабкість, головний біль, легка нудота 2 дні, друга доза: все окей, тільки рука 3 дні боліла. Чоловік, батьки зробили – ніяких симптомів», – ділиться Светлана Додурич.

Також своїм досвідом ділилися ті, хто мають серйозні захворювання і вакцинувалися. Загалом, їх досвід вакцинації – позитивний.

«Я перенесла інфаркт, ще захворювання щитовидки. Отримала Коронавак в квітні першу дозу, в травні другу. Жодних побічних реакцій не було», – зазначає Галина Гуменюк.

«У мого чоловіка цукровий діабет та гіпертонія. Вакцинувався двічі короноваком, і двічі ніяких проблем», – пише Наталья Рудюк.

Є певний відсоток людей, які захворіли коронавірусом після вакцинації. Проте, за їх словами, хвороба має легку форму, і більше нагадує звичайну застуду, а ніж коронавірус.

«Зробив на початку червня перше щеплення Короновак. Тільки плече боліло. На початку липня другий раз щепився. Теж ніяких проблем. Але вже на початку вересня захворів Ковідом. На даний момент хворію третій день. поки що симптоми не дуже тяжкі. Далі буде видно!», – ділиться Андрій Немеровський.

«Болела рука, мутило. Зато через месяц попал в компанию больных короной и перенеслась как легкая простуда. До этого болел в январе, было очень тяжело», – описує свій стан Ігор Аніскін.

Звісно, жартівники не оминули коментарі публікації:

«Перший симптом – починаєш по трохи розуміти китайську мову, потім очі розходяться в боки і жовтіє шкіра», – іронізує Руслан Янковський.

«Абсолютно никаких… Единственное, начинаешь говорить по-идийски», – жартує Ваня Викторов.

«Велике бажання напитися», – пише Олександр Ващенко.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here