Home Гроші Керівник Житомиргазу заробляє більше 3 млн грн в рік та має 5...

Керівник Житомиргазу заробляє більше 3 млн грн в рік та має 5 ділянок у Тетерівці

7260

3 млн 41 тис. грн заробив у АТ “Житомиргаз” (де хочуть у 2,5 рази підняти тарифи для населення) голова правління Валентин Ющенко у 2020 році. Це понад 250 тис. грн у місяць.

Про це стало відомо із декларації його дружини Олесі. Вона, між іншим, працює провідним спеціалістом ГУ ДСНС України у Полтавській області та отримала 194 тис. грн грошового забезпечення, що передбачено для військовослужбовів.

Крім мільйонних заробітних плат, родина Ющенків має солідний перелік рухомого та нерухомого майна на дві області.

Зокрема, у Ющенків дві квартири (на 111 та 82 квадратів) у Полтаві, два житлові будинки в Полтавській області, будинок у Вересах та магазин у Житомирі.

Родина має три земельні ділянки у Полтаві та області.

Цікаво, що у Тетерівці в минулому році Ющенко та його дружина купили п’ять земельних ділянок по 4-7 тис. грн.

З рухомого майна Валентин Ющенко має три автівки: представницького класу Mercedes-Benz GLE 43 (2018 року), Audi A8 (2017 року), позашляховик Toyota FJ Cruiser (2012 року), а також квадроцикл Outlander 5KHD та причіп ВЕРДА.

Під час протесту 25 жовтня у відповідь Житомиргаз заявили, що середня зарплата на підприємстві становить 12 тис. грн, а зарплата керівників – комерційна таємниця.

Нагадаємо, АТ “Житомиргаз” планує у 2,5 рази підняти тарифи на розподіл газу. Платіжки житомирян за доставку блакитного палива можуть зрости на 600-900 грн.

На підприємстві пояснили потребу в піднятті тарифів мільярдними збитками.

Читайте також: Житомиргаз «притисли» через сфабриковані громадські слухання

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here