Home Кримінал ДТП в Коростені: двоє людей загинули, ще троє травмовано. ФОТО

ДТП в Коростені: двоє людей загинули, ще троє травмовано. ФОТО

215

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 лютого о 17.00 у м. Коростені, де на перехресті зіткнулися автомобілі «Фольксваген Поло» та «Део Есперо».

На місці події працювали слідчо-оперативні групи ГУНП та Коростенського відділу поліції.

За попередньою інформацією, на перехресті вулиць водій автомобіля «Фольксваген Поло», 40-річний житель райцентру, при здійсненні маневру повороту не надав перевагу в русі автомобілю «Део Есперо» під керуванням 30-річного місцевого жителя, який рухався у зустрічному напрямку.

Як повідомляють у поліції, внаслідок зіткнення транспортних засобів на місці події загинули двоє пасажирів автомобіля «Фольксваген», віком 47 та 25 років. Ще двоє пасажирів «Фольксваген», віком 39 та 36 років, а також водій «Део» із травмами різного ступеню тяжкості були госпіталізовані до міської лікарні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування причин та обставин ДТП.

Водій автомобіля «Фольксваген» затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу.

Відповідно до законодавства чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу в Житомирській області сталось 6 автопригод.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here