Home Події Житомирянки пройшли у фінал конкурсу «Берегиня в погонах» серед жінок-військовослужбовців

Житомирянки пройшли у фінал конкурсу «Берегиня в погонах» серед жінок-військовослужбовців

277

Завершився перший етап (регіональний) конкурсу «Берегиня в погонах» серед жінок-військовослужбовців медичної служби Збройних Сил України.

Насамперед журі оцінювало професійну майстерність конкурсанток за медичним фахом, рівнем фізичної підготовки, а також їхні творчі здібності. За сумарною кількістю балів у фінальну частину конкурсу потрапила 21 конкурсантка, – серед яких дві житомирянки – капітан м/с, учасник АТО Алла Попкова  та ст. солдат, учасник АТО  Валентина Сторчак.

Фінальний етап конкурсу та оголошення переможниць організатори конкурсу запланували на 8–9 березня 2017 року в Центрі медичної реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький».

На цьому етапі учасниці змагатимуться в шести конкурсах: тестування з професійної підготовки, фізична підготовка (плавання на дистанцію 25 м, віджимання 22 рази), представлення власного «Я», творчий конкурс, інтелектуальний конкурс і дефіле у вечірніх сукнях.

За результатами цих конкурсів кожну учасницю оцінюватимуть у таких номінаціях: «Міс професійна досконалість», «Міс спортивна досконалість», «Міс творчість», «Міс фото», «Міс оригінальність», «Міс грація», «Міс чарівність», «Міс сяюча усмішка», «Віце-міс «Берегиня в погонах», «1-ша Віце-міс «Берегиня в погонах» і «Міс «Берегиня в погонах».

Нагадаємо, що конкурс проводять Військово-медичний департамент МО України й газета «Народна армія» за підтримки Асоціації стоматологів силових структур України.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here