Home Кримінал Поліцейський побив чоловіка у холі Житомирського райвідділку: справою займається ДБР

Поліцейський побив чоловіка у холі Житомирського райвідділку: справою займається ДБР

1318

На очах у відвідувачів Житомирського райвідділку поліцейський побив затриманого гумовим кийком. Очевидці зупинили правоохоронця та викликали швидку. У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та численні забої різних частин тіла.

Тепер справою займається ДБР.

«Слідчі Територіального управління ДБР у Хмельницькому за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіції розпочали досудове розслідування за фактом побиття 41-річного чоловіка у Житомирському районному відділенні поліції», – повідомили ДБР.

Як стало відомо, до відділку постраждалого доставили для з’ясування деталей ймовірного вчинення ним дрібного хуліганства.

Однак між одним із оперуповноважених та чоловіком виник словесний конфлікт, який завершився побиттям.

Як зазначають у ДБР, також перед судом постане інспектор патрульної поліції в Житомирській області, який побив людей під час затримання. Обвинувальний акт направлено до суду.

У листопаді 2020 року патрульний спільно з колегою зупинив автівку в Житомирі, водій якої порушив ПДР.Розмова водія з поліцейськими переросла у суперечку, в результаті якої поліцейські затримали водія та надягли на нього кайданки. Після цього патрульний почав бити чоловіка руками та ногами по голові. Також він вдарив в обличчя пасажира автомобіля.

Нагадаємо, У Житомирі чоловіка, якого побили житомирські правоохоронці, забрали в реанімацію та прооперували

Читайте також: На Житомирщині поліцейські побили племінника українського дипломата – за справу взявся Офіс генпрокурора

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here