Home Місто Любарські лісівники облаштували у лісі «Затишок»

Любарські лісівники облаштували у лісі «Затишок»

152

Новий рекреаційний майданчик зявився нещодавно на території Любарського лісництва державного підприємства "Бердичівське ЛГ". На автотрасі, що веде від Любара до Козятина, поблизу села Панасівки є місцина, яку облюбували відпочивальники.

І місцеві жителі, і ті, хто проїжджає повз, не пропускають нагоди зупинитися тут, перепочити,помилуватися краєвидами чи перекусити в дорозі. Працівники ж тамтешнього лісництва вирішили зробити відпочинок громадян комфортнішим.

Тепер в рекреаційному пункті «Затишок» на відпочивальників чекають 5 альтанок, добротні столи з лавами, місця для сміття тощо. Ділянку обгородили, відсівом висипали місце для стоянки автотранспорту та всі доріжки. «Все це зроблено силами працівників лісництва, – каже організатор і натхненник цієї справи лісничий Любарського лісництва Василь Лановюк. – Найбільше ж доклали рук майстри лісу Олексій Коренівський, Микола Олійник та Василь Сергійчук».

В планах лісівників доповнити ділянку новими об’єктами: дитячими майданчиками, стендами з корисною інформацією тощо. В якості ж подяки за все лісівники чекають від відвідувачів небагато: аби ті не смітили в лісі, не ламали альтанки та столи, не порушували правил пожежної безпеки.

Прес-служба Житомирського ОУЛМГ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here