Home Місто Нові факапи: на бігових доріжках стадіону «Полісся» немає освітлення

Нові факапи: на бігових доріжках стадіону «Полісся» немає освітлення

359

Нові недоліки у зданій частині стадіону "Полісся" з’являються і після відкриття футбольного поля. Зокрема, на бігових доріжках відсутнє освітлення, що унеможливлює тренування спортсменів у вечірній час та проведення чемпіонатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 90% того, що стадіон запрацював – це я і моя команда, – Бунечко

Про це 6 квітня на засіданні депутатської комісії обласної ради з питань комунальної власності та майнових відносин розповіла директор ДЮСШ олімпійського резерву з легкої атлетики Надія Дмухівська.

Депутати облради обурюються.

"Тільки нещодавно ми відкрили новий стадіон і підсумували, що епопея будівництва майже завершена, як сьогодні виявляється, що недоліків ще дуже багато. Депутати прийняли принципову позицію: будемо досліджувати, що там не добудовано і не дороблене. Будемо вимагати від підрядників і замовників доробити це і здати у відповідності до проєкту, тому що стільки часу сил і коштів вже на нього витрачено, що це вимагає, щоб там все було зроблено ідеально", – зазначив голова комісії Сергій Крамаренко.

Як з’ясувалося, ДЮСШ звертала увагу влади на необхідність коригування проекту та включення у проект освітлення бігових доріжок, однак цього не врахували. Більше того, ОДА доручила розробку проекту освітлення саме школі, яка відповідає за спортивні досягнення.

"Зараз готуються документи про передачу на баланс школи об’єктів першої черги будівництва: північна трибуна, футбольне поле і благоустрій. За словами Надії Дмухівської, до цього проєкту не було включено освітлення бігових доріжок і Департамент регіонального розвитку ОДА доручив його розробку саме школі, що на думку депутатів неприпустимо, адже цим має займатись замовник", – повідомляє облрада.

Нагадаємо, стадіон "Полісся" досі недобуд, на якому змушена грати обласна команда. Влада здала в експлуатацію лише футбольне поле, яке за два роки майже не змінилося, назвавши це "Великим будівництвом" від Зеленського.

На завершення реконструкції стадіону "Полісся" потрібно ще 100 млн грн, – порахували в ОДА.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here