Home Місто Сухомлин просить власників магазинів та аптек не наживатися на війні і не...

Сухомлин просить власників магазинів та аптек не наживатися на війні і не піднімати ціни

2517

Допомагати один одному та не підвищувати ціни закликав власників ватку, магазинів та інших закладів торгівлі не піднімати ціни. Якщо хтось буде пробувати наживатися на війні – в умовах воєнного стану продукти харчування чи ліки влада має право вилучати.

Про це закликав у зверненні мер Житомира Сергій Сухомлин:

«Шановні житомиряни! Звертаюся до власників магазинів, аптек і інших соціально важливих закладів. Прохання – відкрити все ж аптеки для того, щоб люди могли прийти купити ліки, бо в цей час вони необхідні. Власників магазинів – не заробляти на такій ситуації, бо деякі магазини намагаються підміняти ціни, використовуючи момент. Прохання: якщо ми будемо бачити таку ситуацію, то по воєнному стану ми маємо право ми просто вилучати всі продукти харчування чи ліки».

Сухомлин акцентував, зо до кінця дня потрібно відпрацювати два питання: ціни в магазинах і відкриті аптеки для житомирян.

Щодо роботи медичних закладів, то наразі житомирські лікарні забезпечені усім необхідним. Цілодобово працюють і приймають хворих.

Проте медики просять допомогти із медикаментами першої необхідності: адреналін, аміак, жарознижуючі засоби, антибіотики, бинти, серветки та інше. Детальний перелік тут.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here