У Житомирі пошкоджені майже 1 тис. вікон, виконком затвердив, як даватимуть гроші на ремонти

347

Порядок та процедура розподілу й надання коштів ОСББ та управляючим компаніям, ЖБК затвердили сьогодні, 7 червня, під час засідання виконкому.

Раніше на сесії міської ради виділили 5 млн гривень з бюджету на відновлення місць загального користування в пошкоджених багатоквартирних будинках внаслідок

«Кількість постраждалих будинків – 194, кількість віконних блоків, що пошкоджені – 962, загальна площа цих вікон в метрах квадратних – 1347. Кількість дверей, які були пошкоджені – 34. Це двері, які виходять на сушки. Загальна площа цих дверей в метрах квадратних – 74,28. Цей порядок поширюється на будинки, де створені ОСББ, а також на будинки, де управління здійснює управляюча компанія, та на житлово-будівельні кооперативи. Головний розпорядник коштів – управління житлового господарства. Замовниками робіт будуть ОСББ, управляючі компанії та ЖБК. Заміна віконного блоку з урахуванням підвіконних дощок та відливів коштує 5242,26 грн, а відновлення відкосів, безпісчана штукатурка та підготовка до фарбування коштують 1342,15 грн за метр квадратний», – зазначив АНДРІЙ ГУМЕНЮК, начальник управління житлового господарства.

Нагадаємо, 28 травня Росія під час масованої атаки обстріляла інфраструктурні обʼєкти, в тому числі на Житомирщині. Житлові будинки в місті зазнали пошкоджень.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here