Home Освіта ДАІшники розповіли школярам, як треба переходити дорогу

ДАІшники розповіли школярам, як треба переходити дорогу

82
Працівники ДАІ у Житомирі провели для школярів профілактичні заходи. У кінотеатрі ім. Франка учнім 5-7 классів школи № 7 інспектори розповідали про правила поведінки на дорозі.
 
Адже нещодавно двоє учнів цієї школи потрапили в дорожньо-транспортну пригоду. Малолітні хлопчаки зневажливо поставились до правил поведінки на дорозі та опинились під колесами авто, повідомляє прес-служба УДАІ області.
 
Працівники ДАІ приготували для дітей різні завдання, за допомогою яких найменші учасники дорожнього руху демонстрували свої знання з правил безпечної поведінки на дорозі. Проте правоохоронці завітали не самі, а зі своїми вірними помічниками – командою юних інспекторів руху із ЗОШ №16 м. Житомира.
 
Діти із задоволенням подивились цікавий відеофільм за участю ЮІРівців, у якому було змодельовані найтиповіші ситуаційні моменти, що трапляються на дорозі з юними учасниками дорожнього руху. 
 
Отже діти зрозуміли, що правила дорожнього руху – це закон дороги, їх знати і дотримуватись вкрай необхідно, а обов’язок працівників Державтоінспекції, педагогів та батьків, сприяти навчанню дітей правильно оцінювати ситуацію на дорозі, прогнозувати небезпеку і цим самим мизбережемо життя і здоров’я молодого покоління. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here