Home Освіта На День міста в Житомирі четвертий раз пройде ”Парад дитячих візочків”

На День міста в Житомирі четвертий раз пройде \”Парад дитячих візочків\”

109

"Парад дитячих візочків та іншої дитячої техніки" традиційно проведуть в Житомирі на День міста 7 вересня по вулиці Михайлівській. Організатори вже шукають спонсорів та просять учасників реєструватися завчасно.

"Матусі, татка, бабусі, дідусі, тітки, дядьки і, звичайно, ж  дітлахи! Ми запрошуємо вас взяти участь у 4-му параді колясок і дитячої техніки. Брати участь можуть всі! Ті, хто виріс із колясочного віку, пересаджуйтеся на велосипеди, ролики, самокати та інший дитячий транспорт, що рухається! Завдання кожного учасника – барвисто оформити дитячу коляску (лялькову коляску, велосипед, самокат) і взяти участь в урочистій ході та конкурсі, – пояснюють організатори "ШКОЛА ПОНАРОШКУ". – Отже, берете дитячу коляску (лялькову коляску, велосипед, самокат), оформляєте красиво (карнавальні костюми собі і малюкові – ще краще), подаєте заявку на участь: 55-04-05, заповнивши реєстраційну форму, берете участь у параді колясок (з групою підтримки ще краще) – 7 вересня 2013 року об11:00.
 
Заявку на участь у параді колясок необхідно подати до 5 вересня 2013 року  за адресою: вул. Київська, 57 – Центр раннього розвитку та сімейного виховання «Школа Понарошку» або тут.
Всі питання з приводу Параду колясок можна задавати за телефонами: 55-04-05; (067) 999-35-18, (093) 774-25-16.
Всіх учасників чекають дипломи та численні призи, а переможців – суперпризи!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here