Home Освіта В Бердичеві випустили ”Розумну іграшку” для малят, щоб вчити іноземні мови

В Бердичеві випустили \”Розумну іграшку\” для малят, щоб вчити іноземні мови

92

Днями ГО "Французький Альянс" презентував власний методичний посібник англійської мови розроблений для дітей віком від 2-5 років. Чи не за рано вивчати іноземну мову в віці 2 х років?

Автор посібника Вікторія Козловська вважає, що знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі. людина, яка володіє мовами – різнобічно розвинута особистість, володіє кращими здібностями до вивчення нового, вільніша та більш впевнена у спілкуванні з людьми. Вивчаючи іноземну мову, людина розвиває пам’ять, повідомляє "Ріо-Бердичів".

Але вивчення іноземної мови – справа нелегка, тому закладати підґрунтя оволодіння мовою слід якомога раніше.

Кожна дитина має великий потенціал до вивчення іноземних мов. Як відомо, діти набагато легше сприймають іноземну мову в ранньому віці. Для них – це ніби гра. І головна наша мета- навчати дітей граючись! Яскраві малюнки не можуть не привернути увагу вашої дитини, а елементи розмальовк розвиватимуть в ній творчу особистість. В посібнику наведені широко вживані слова, які ви можете використовувати в повсякденному спілкуванні з дитиною."

Вступне слово до посібника допоможе батькам або вихователям побудувати цікаві уроки – ігри.

"Моя трьохрічна  донечка із задоволенням відвідує заняття англійської мови в групі " Карапузики" . Цікавим є те, що посібник доповнюється інтерактивними відеоуроками з "You Tube", викладачі в ігровій формі разом із дітьми розмовляють виключно англійською,щоб дітки могли повторювати нові слова. Авторські віршики з посібника легко засвоюються, розвиваючи пам’ять, що дуже важливо для майбутніх школяриків"- Юлія Лефтер керівник ГО " Французький Альянс" .

Ця ексклюзивна, розумна " іграшка" побачила світ завдяки знаному  у місті меценату, директору ТОВ "Транзит-С" Ігору Мельнику. Це не перший посібник англійської мови, пан Ігор має на меті і надалі продовжувати видавати таку корисну літературу.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here