Home Події Житомирянам пропонують допомогти інвалідам долучитися до театрального мистецтва

Житомирянам пропонують допомогти інвалідам долучитися до театрального мистецтва

103
Представники громадських організацій інвалідів звертаються до всіх небайдужих людей з проханням підтримати їх намагання в облаштуванні Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. А. Кочерги засобами для вільного доступу інвалідів до закладу культури.
 
Інваліди бажають жити повноцінним життям, відвідувати концертні програми та театральні вистави, але на даний час здійснити це людям на інвалідних візках практично неможливо.
 
Якщо об’єднати зусилля небайдужих людей у вирішенні зазначеного питання, заручитись підтримкою бізнесових структур, а також інших благодійників, з’явиться можливість провести реконструкцію глядацького комплексу по облаштуванню його безпечними шляхами руху для маломобільних груп населення від центрального входу до глядацької зали, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
 
Орієнтована вартість проектно-кошторисної документації та виконання робіт складає близько 1 млн. грн.

Кошти можна перерахувати на р/р 2600801527127 філія "Укрсімбанку", м. Житомир МФО 311324 інд. код 26556350 ознака неприбутковості 0006 (Житомирська обласна організація інвалідів війни та Збройних Сил, голова О. Ф. Чичук) з поміткою "Зробимо муздрамтеатр доступним для людей з обмеженими фізичними можливостями!". 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here