Home Політика Депутата Житомирської облради Едаурда Ставицького оголосили в розшук

Депутата Житомирської облради Едаурда Ставицького оголосили в розшук

146

 

Генеральна прокуратура України оголосила в розшук колишнього міністра палива та енергетики, депутата Житомирської обласної ради  Едуарда Ставицького.

Про це повідомляє ТСН.

За словами в.о. генпрокурора Олега Махніцького, Ставицький розшукується в рамках справи про злочинне угруповання бізнесмена Сергія Курченка

 

Махніцький зазначив, що до діяльності злочинного угруповання причетні різні міністерства, в тому числі й Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, і Ставицький зокрема.

Як стало відомо, проти Ставицького порушено кримінальну справу за ст.191 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Нагадаємо, 22 березня 2014 року у ході проведених обшуків в квартирі Е.А. Ставицького вилучено: 4,8 мільйони доларів готівкою; золоті злитки загальною вагою 42 кг; наручні дорогі годинники відомих світових брендів; велика кількість виробів з дорогоцінних металів; коробочки з каменями, схожими на діаманти; безліч документів на нерухомість, частки у компаніях, земельні ділянки; документи на реєстрацію зарубіжних компаній у різних офшорних юрисдикціях; банківські картки, документація на рахунки у низці банків.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here