Home Влада Житомирській спортсменці вручили ключі від квартири за “срібло” на Олімпійських іграх

Житомирській спортсменці вручили ключі від квартири за “срібло” на Олімпійських іграх

820

Срібна призерка Олімпійських ігор у Токіо Анастасія Четверікова отримала ключі від квартири в Житомирі.

Вручали ключі від житла 10 грудня представники влади міста та області.

Кошти на двокімнатну квартиру в новому житловому комплексі виділили з міського та обласного бюджету співфінансуванням 50/50.

«Від імені всієї міської ради вдячні Анастасії за те, що вона не здається і йде вперед попри всі обставини, виклики і складнощі. А наше завдання – гідно віддячити. Бажаю завжди досягати перед собою поставлених цілей», – зазначила перша заступниця мера Світлана Ольшанська.

Спортсменка зазначила, що це буде її ще більше мотивувати достойно представляти Житомир та область на міжнародних змаганнях.

«Дякую всім, тепер я маю власну квартиру, це мене ще більше мотивує, приємно, що Житомирщина цінує своїх спортсменів», – сказала Анастасія Четверікова.

Нагадаємо, Анастасія Четверікова здобула для Житомирщини олімпійську медаль в змаганнях ХХХІІ Олімпійських Ігор в Токіо 2020. Разом із Людмилою Лузан Анастасія Четверікова завоювали срібло Олімпіади з веслування на каное-двійці.

В аеропорту чемпіонку з тренером зустрічали представники влади, які пообіцяли в подарунок за перемогу квартиру до кінця серпня. Губернатор у коментарі “Першому житомирському” зазначив про два варіанти житла, один із яких обере спортсменка після повернення зі змагань із США. Із Чемпіонату світу, який проходив у США, Четверікова повернулась із “золотом”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here