Home Цікаво Коли житомиряни зможуть отримувати LED-лампи в обмін на лампи розжарювання?

Коли житомиряни зможуть отримувати LED-лампи в обмін на лампи розжарювання?

791

З 16 січня в Україні у тестовому режимі запрацював обмін старих, але робочих ламп розжарювання на світлодіодні. Нині програма обміну проходить бета-тестування у  Вінниці, Черкасах, Одесі та Львові. 

Із 1 лютого програму розширять не решту регіонів. До кінця лютого лампи мають дійти до найменших сіл.

Як житомиряни зможуть отримати LED-лампи

Механізм працюватиме так: людина приносить пʼять справних ламп розжарювання у відділення “Укрпошти” та обмінює їх на енергоощадні з цоколем Е27 або Е14. 

Обмін можна провести і за замовленням у “Дії” (тоді вони будуть гарантовано відправлені на обране відділення), і без нього (за наявності ламп на відділенні).

Зробити такий обмін можна буде лише один раз – до 5 ламп в одні руки, повторне подання заявки в “Дії” блокуватиметься.

У відділеннях перевірятимуть справність лампочок.

Куди подавати заяву

Із лютого в “Дії” відкриється послуга “Обмін лампочок”. Тоді можна буде залишити заяву на обмін. 

У заяві треба вказати прізвище, ім’я та по батькові, дату народження, ідентифікаційний код, індекс свого відділення “Укрпошти”, тип і кількість світлодіодних ламп, номер телефону.

Далі заява надійде в “Укрпошту”. Коли лампи з’являться у відділенні, у “Дію” прийде повідомлення. Забрати лампочки можна буде протягом п’яти днів.

Якщо людина вдома виявить, що одна чи кілька отриманих ламп не працюють, вона зможе замінити їх у відділенні “Укрпошти”. Такий обмін можна здійснити один раз, повертати несправні лампи потрібно в пакуванні виробника. 

Якщо людина не має “Дії”, їй для обміну треба прийти у відділення “Укрпошти” з паспортом, ідентифікаційним кодом і п’ятьма лампами розжарювання.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here