Home Війна Отримав поранення, але після лікування знову пішов на фронт: військового з Коростеня...

Отримав поранення, але після лікування знову пішов на фронт: військового з Коростеня нагородили орденом

363

Микола Сенич – з Коростенського району отримав відзнаку – “Завжди перші”. Військовий добровільно мобілізувався та брав участь в звільнення Херсонщини. Згодом отримав порання, а після лікування знову пішов до свого батальйону.

Про це повідомила пресслужба Коростенської РВА.

“Микола Сенич несе службу у лавах 46-тої окремої аеромобільної бригади ДШВ, пов’язаний з десантом ще з 1996-го і з АТО — з 2014 року, тож про військову справу знає не з чуток. Вже 25 лютого він з’явився до військкомату, пройшов Макарівську операцію, згодом звільняв з побратимами від окупантів правобережжя Херсонщини, де його було поранено. Після лікування знову повернувся до свого батальйону та продовжив боронити східні рубежі нашої держави.

Нині Микола має звання головного сержанта аеромобільної роти. Щодня разом з побратимами вони обличчям до обличчя зустрічаються з ворогом.

Нещодавно Микола Сенич був нагороджений Відзнакою Командувача Десантно-штурмових військ Збройних Сил України – нагрудним знаком «Завжди перші» за високі показники у службі, досконале планування та проведення десантно-штурмових операцій, виявлені при цьому особисту хоробрість та збереження здоров’я й життя військовослужбовців Десантно-штурмових військ Збройних Сил України”, – йдеться у повідомленні.

Дивіться також:як житомирянка рятує життя на передовій.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here