Home Війна В Овруцькій громаді більша частина людей без світла

В Овруцькій громаді більша частина людей без світла

497

З 23 листопада до сьогодні з 90 населених пунктів Овруцької громади без електрики. Звісно, для них облаштували пункти, де є світло, тепло та вода, можна випити гарячого чаю та зарядити гаджети, усі послуги безкоштовні.

Про це у коментарі Першому житомирському розповів мер Іван Коруд: 

В Овруцькій громаді не всі населені пункти громади підключені  до електрики. Зараз у нас без світла з 90 населених пунктів, тобто більша частина громади. Проте по всім 18 округам встановлені Пункти незламності. Звичайно генераторами не всі забезпечені, але повербанки, теплом та харчові продукти є”, – розповів мер.

В Овручі світло з’явилося. Коли електрика була відсутня, то лікарню підключили до генератора. Влада планує ще закупити генератори.

По місту світло є. З 23 листопада у місті запрацювали 4 пункти для зарядки мобільних пристроїв та обігріву.  Вони в нас працюють в лікарні, міській раді, ДСНС та бібліотеці. Багато людей зверталися до Пунктів незламності вчора та і досі цікавляться.  У лікарні та школах є 5 генераторів, всі інші закупимо.  Сьогодні була сесія, то вирішили ще закупити генератори для шкільної, дошкільної освіти, водоносних станції та сільського водогону”, – акцентував мер.

Нагадаємо, рятувальники показали, як виглядають Пункти незламності в Житомирській області.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here