Home Здоров'я “Мам, багато дірочок”: діти показали, в яких умовах перебувають у міській дитячій...

“Мам, багато дірочок”: діти показали, в яких умовах перебувають у міській дитячій лікарні

2545

Житомирянка обурюється умовами в дитячій міській лікарні на Шевченко. Їй дитина надіслала фото та відео, де коментує: “Оце все, мам, одне ліжко називається. Правда, багато дірочок?”.

Як стало відомо з публікації, яку авторка Стефания Димова опублікувала в Фейсбук-групі «ЖИТОМИР-ІНФО», в дитячій лікарні на ліжках покривала з дірками, а на вікнах – саморобні ролети з паперу.

«Чому в дитячій міській лікарні на Шевченко рвані покривала на ліжках та якісь саморобні паперові ролети на вікнах у відділенні? Керівництво міста, ваші діти вдома теж таким користуються чи це тільки до нас, житомирян, таке ставлення з вашого боку?

Якими критеріями ви керуєтеся призначаючи керівників та продовжуючи їм контракти на посаду, коли з їхнього боку немає жодних позитивних змін та результатів роботи? Чи у вас тільки один критерій – черговий хабар вам у кишеню?», – пише жінка.

У коментарях люди приєднуються до обурень. Деякі додають, що в лікарні навіть немає де розігріти їжу:

«Про їжу та мікрохвильовки – то жах. Люди мають її їсти з холодильника чи гріти на батареї? Серйозно? Це щось неймовірне в 21 сторіччі? Як дитині ковтнути холодні макарони, картоплю чи котлети? Як?», – пише Олена Сірік.

«Чому не можна забезпечити мікрохвильовками всі відділення?» – цікавиться Інна Войтенко.

Нагадаємо, на території дитячої лікарні хочуть побудувати вертолітний майданчик та відремонтувати відділення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here